Урология и андрология
Първа специализирана акушеро-гинекологична болница за активно лечение „Света София“ ЕАД

  Урология и андрология

  Според световна статистика 40% от случаите на стерилитет при двойката са в резултат на мъжкия фактор. Причините могат да бъдат вродени аномалии или придобити състояния/заболявания. Ние предоставяме комплексна грижа за репродуктивното здраве при мъжа, както и профилактика на простатната жлеза по време на андропаузата.
  Д-р Георги Лазаров работи като специалист по урология и андрология в Първа САГБАЛ „Света София“. Той се занимава с диагностика, лечение и профилактика на заболявания на мъжката полова система и стерилитета при мъжа.

  Въпроси за самоконтрол
   
  За да попълните въпросниците, последвайте линковете по-долу:
   

  Андропауза
   
  Женският климактериум е добре познато понятие и на двата пола. Много малко хора са наясно с това, че съществува и „мъжки климактериум”, т. нар. андропауза. Проблемите, свързани с менопаузата от много години са предмет на внимание на гинеколозите и в тази област са постигнати сериозни успехи с използването на съвременни средства за корекция на хормоналния дисбаланс. Андропаузата, макар и не по-малко сериозен проблем, остава дълго време извън полезрението на специалистите и обикновените хора, също изисква много грижи от страна на лекарите.

  Мъжки стерилитет

  Мъжкият стерилитет по световна статистика е в около 40% от двойките със стерилитетни проблеми.

  Аденом на простатата
   
  Простатата може да бъде инфектирана от различни микроорганизми. Появилото се в резултат на това възпаление се нарича простатит.
   
   

  ЕКИП
  д-р Георги Лазаров
   

  ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ
  0887 31 91 73
   
   
   
   
   
   
   

  ПСАГБАЛ "Света София"

  Добрият живот

  започва на добро място!

  Контакти

  ул. „Михалаки Ташев” №2,

  ж.к. „Красна поляна”, София, 1330

  02/4470 211

  info@1agb.com

  © 2024 ПСАГБАЛ "Света София". Всички права запазени.